11 Eylül 2017 Pazartesi

OTO - 311 TİNNİTUS İLACI... : 3 Ağustos 2017 Haberi

                                                                         

OTO - 311 TİNNİTUS İLAÇ HABERİ...!

Basın Bülteni : 3 Ağustos 2017

SAN DIEGO03.03.2010 (GLOBE NEWSWIRE) - Otonomy, Kulak hastalıkları ve rahatsızlıkları için yenilikçi terapötiklerin geliştirilmesi ve pazarlanması üzerine odaklanan biyo-farmasötik bir şirket olan NASDAQ: OTIC, bugün çeyrek sonuna ilişkin mali sonuçlarını bildirdi 30 Haziran 2017 kurumsal faaliyetleri ve ürün hattı hakkında bir güncelleme sundu.

OTONOMY HAKKINDA
Otonomy, kulak hastalık ve rahatsızlıkları için yenilikçi terapötiklerin geliştirilmesi ve pazarlanması üzerine odaklanmış bir biyofarmasötik şirkettir. OTIPRIO ® (siprofloksasin otik süspansiyon),Birleşik Devletler pediatrik hastalarda timpanostomi tüp yerleştirme ameliyatı sırasında kullanılmak üzere, bir sNDA tarafından dosyalama için kabul edilmiştir. FDA akut otitis eksterna (AOE) için başarıyla tamamlanmış ve Başarılı Bir Evre Sonrası 2 gözden geçirmesi, FDAtimpanostomi tüpleri (AOMT) ile akut otitis media için. OTIVIDEX ™, Ménière hastalığı ve diğer denge ve işitme bozukluklarının tedavisinde geliştirilen bir steroiddir. Ménière hastalığında iki faz 3 çalışma devam ediyor, AVERTS-1 inBirleşik Devletler ve AVERTS-2 in Avrupa, AVERTS-1 sonuçları bekleniyor Eylül 2017ve 2017 yılı sonunda beklenen AVERTS-2 sonuçlarına ek olarak, sisplatin kaynaklı işitme kaybı riski taşıyan hastalarda OTIVIDEX'in 2. Aşamalı bir çalışması sürmektedir. OTN-311, 1. Evre klinik güvenlik denemesini tamamlayan ve 2017 yılının sonuna kadar başlatılması beklenen 2. Etap denemesini tamamlayan tinitus tedavisinde NMDA reseptör antagonistidir. Yaşa bağlı işitme kaybı da dahil olmak üzere sensorinöral işitme kaybını hedefleyen dördüncü bir program klinik öncesi gelişmedir.Otonomy'nin tescilli formülasyon teknolojisi, bir doktor tarafından tekli tedaviyi mümkün kılmak için termal olarak duyarlı jel ve ilaç mikropartiküllerini kullanır.

OTONOMY BİLGİ İLETİŞİM... :
http://investors.otonomy.com/phoenix.zhtml?c=234082&p=irol-newsArticle_Print&ID=2291763  


Beklenen ve Yaklaşan Kilometre Taşları  : 


  • OTN-311'in, kulak çınlaması olan hastaların tedavisinde 2017 yılı sonunda 2. Aşamalı klinik araştırmanın başlaması.
  • Eylül ayında Ménière hastalığı hastalarında OTIVIDEX'in AVERTS-1 Aşama 3 denemesinden toplu verilerin ve 2017 yılı sonunda AVERTS-2 denemesinden toplu verilerin duyurulması.
Blog Yöneticisi       
Ressam sami Samioğlu                                                                                           

10 yorum:

  1. Abi bu ilac daha cikmadimiya ...

    YanıtlaSil
  2. Bekliyorum 4 göz le umudum sizsiniz sami bey.sayenizde bilgileniyoruz . Tms tedavisi oldum 20 seans aksine artış gösterdi.14 yıldır huzursuzum hayırlısıyla şifa bulsak nolur.

    YanıtlaSil
  3. Adsız arkadaş ,
    Bu ilaç piyasaya çıkmış olsaydı bu blog sitemde davul zurna çalarak ilan ederdim...Ben de çıkmasını bekliyorum..Çıkarmı çıkmaz mı şu an bunu ancak Allah biliyor.

    Sami Samioğlu

    YanıtlaSil
  4. Sibel hanım ,
    İlacın piyasaya çıkmasını bende dört gözle beklemekteyim..Bu ilaç şuan için umut , bu umut gerçekleşmesini dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
    Bana umut bağlamayınız , umudunuzu Allah ' a bağlayınız...Ve sonrasında umudunuzu bu ilacı üretecek olan firmaya bağlayınız..Zira ben de umutla gelecek olan haberi beklemekteyim...TMS tedavisinin sonuç vermemesi üzücü ve üstelik artış göstermesi ise çok daha üzücü bir durum olmuş..Ben şahsen TMS tedavisine inanmış olsaydım yada bu söz konusu TMS tedavisi işe yaradığına inanmış olsaydım desteklerdim..TMS tedavisi boş bir davul misali..Bu boş davulu çok çalıyorlar ama TMS tedavisini yaptıran bir çok insan iyi bir netice alamıyorlar..20 seans ücreti de sanırım az değildir..Hep para boşa gidiyor hemede umutlar boşa çıkyor..Bunun için TMS tedavisi bir anlamda bana göre para tuzağıdır.

    Sami Samioğlu

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim..%60 'larda fayda sağlıyor deniliyor. Doktor %30 'larda umut verebilirim epey zaman olmuş dedi.10seans ücretli 10 seans ücretsiz.seans başı 150 tl.işitme testi ile 2000 tlye mal oldu.keşke deneseydim dememek için gittim.sonuç maalesef.dediğiniz gibi para tuzağı.

    YanıtlaSil
  6. Sene 2018 ne 8 bei aydayiz ilactan Haber bekliyorum saygilar,,, hakan Usluer

    YanıtlaSil
  7. Sami bey ilaçla ilgili bir haber yok mu ?

    YanıtlaSil
  8. Sami bey ilaçla ilgili bir açıklama yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YENİ BİR HABER NE YAZI Kİ YOK...KULAK ÇINLAMASI KESİN TEDAVİSİ İÇİN EN SON VERİLEN HABER İLAÇ FİRMASI OTONOMY TARAFINDAN AÇIKLANDI...AÇIKLAMAYA GÖR ; Gelişmeyi OTO-311'e kıyasla gelişmiş özelliklere sahip alternatif bir gasiklidin formülasyonu olan OTO-313'e kaydırıldı. 2019'un ikinci çeyreğinde kulak çınlaması olan hastalarda OTO-313 için 2020'nin ilk yarısında sonuçlanan Faz 1/2 klinik çalışmasını başlatmayı planlanmıştır.

      BLOG YÖNETİCİSİ
      Sami Samioğlu

      Sil
  9. DİKKAT , DİKKAT...!!!
    BU BİR ÖNEMLİ BİLGİDİR..DİKKATLİCE OKUYUNUZ.
    KULAK ÇINLAMASINI TEDAVİSİ DE YENİ BİR HABER GELMESİ İÇİN 2020 YILININ HAZİRAN AYINI BEKLEYİNİZ...!
    OTO-313 TİNNİTUS TEDAVİSİ İLACI İÇİN 2020 YILININ İLK YARISINA KADAR YENİ BİR OLUMLU HABER MAALESEF GELMEZ , DURUM BÖYLEDİR.
    SABREDEN DERVİŞ ( BİZLER OLUYORUZ.. )İNŞALLAH O GÜN GELDİĞİNDE MURADINA ERER...!

    BLOG YÖTECİSİ
    Sami Samioğlu

    YanıtlaSil