13 Kasım 2017 Pazartesi

OTO-311 TİNNİTUS İLACI HABERLERİ


OTO-311 TİNNİTUS FORMÜLÜ OLAN İLAÇ İLE TİNNİTUSA ÇARE GELECEK Mİ? ...!

Ben Sami Samioğlu ,
Kulak çınlamasına müzdarip olan kişilerin listesinde olan biriyim ve kulak çınlaması ile savaş halindeyim..Savaşım her saniye 14 yıldır devam ediyor...Elbette kulak çınlaması denilen tinnitus belası ile savaş halinde olmak hiç  kolay değil..Dünyada milyonlarca insan kulak çınlaması belası ile normal bir yaşantı sürdüremiyor..Kulak çınlaması için tedavi etmesi planlanan OTO-311 TİNNİTUS ilacının en kısa sürede  piyasaya çıkmasını bende beklemekteyim..Umarım ki bu umut gerçekleşir ve kulak çınlaması belasına düşmüş milyonlarca insan bu beladan kurtulur.

OTO-311 Tinnitus ilacı hususunda  bazı web sitelerinde de haberler ve bilgiler verilmektedir..Bunlardan ilgimi çekenleri blog sitemde yayınlamak istedim....KBB Forum adı ile forum sitesinde yazılanlar sizlere bu  0T0-311 Tinnitus ilacı hususunda bilgi verebilir...Bunu sizlerle paylaşıyorum.

Merhaba Arkadaşlar

1,5 ay önce ameliyat oldum ve ameliyattan beri kulağımda çınlama var.
Son zamanlarda özellikle ilaç kullanımı ile şiddeti azalsa da muhtemelen ömür boyu kalıcı bir durum. Bu durum psikolojimi tamamen alt üst etti, hayattan keyif alamaz hale geldim. 

1,5 aydır bu sesleri susturmanın bir yolunu araştırıyorum ama maalesef alışmanız ya da kendi kendine geçmesi dışında herhangi bir tedavisi yok.

Araştırma yaparken tinnitus problemi olan Sn. Ressam Sami Samioğlu'nun blogunu farkettim. Kendisi uzun zamandır tinnitus problemini yaşıyor. İğne ile kulak zarına, sonrasında da iç kulağa ulaşarak önce sıvı sonrasında jel kıvamına dönüşerek iç kulaktaki problemleri çözebilen tamamen farklı bir ilaç hayal etmiş ve sonrasında bunu birilerinin hayata geçirmek üzere olduğunu fark etmiş. 

Ben de konuyu araştırdım. Amerikalı bu ilaç firmasının patronu Jay Lichter (http://www.avalon-ventures.com/bios/jay-lichter), Avalon Ventures (http://www.avalon-ventures.com) adında çok büyük bir yatırım firmasının ortağı, aylar önce çınlama problemi kendini göstermiş ve uyku problemi yaşamaya başlamış sonrasında trafikte ani başlayan vertigo (ve sonrasında gelişen meneire sıkıntısı) ataklarından sonra aracını zorla kenara çekebilmiş ve mevcut sağlık sisteminin bu problemlere yeterince cevap verememesinden dolayı yeni nesil ilaçlar üretecek olan OTONOMY firmasını kurmaya karar vermiş.

OTONOMY firmasına çınlama ile ilgili olan OTO-311 (http://www.otonomy.com/pipeline/oto-311/) ilacının son durumu hakkında bir mail gönderdim onlar da özetle OTO-311'in FDA tarafından yeni ilaç olarak kabul edildiğini ve 1. aşama güvenlik testi için herhangi bir kulak problemi olmayan kısıtlı sayıda gönüllüde ilacın başarı ile test edildiğini ve 2017 yılının 2. yarısının sonlarında çınlama problemi olan gönüllülerle 2. aşama testi yapacaklarını bildirdiler. Orijinal detaylı mail aşağıdaki gibidir. 

Dear ***** ******,

Thank you for your inquiry regarding Otonomy’s clinical trials for our tinnitus product candidate, OTO-311. The FDA has cleared the company's Investigational New Drug application (IND) for OTO-311. The IND clearance enables Otonomy to initiate a Phase 1 dose escalation clinical safety trial of OTO-311 in a small number of volunteers who do not have tinnitus. We anticipate initiating a Phase 2 clinical trial and enrolling patients who do have a diagnosis of tinnitus, with the completion of Phase 1 safety trial. Timing for initiating a Phase 2 trial for OTO-311 in patients with tinnitus is scheduled for the end of this year. Trial sites have not been determined as of yet.

If you are interested, you can add your name to a database to receive future communications from the company related to clinical trials and program updates by registering here.

If you would like to receive alerts of news announcements from the company, you can register for alerts on the Otonomy website.

Finally, for information about other trials available for tinnitus patients, you can periodically check the clinicaltrials.gov website, searching for "tinnitus" to identify trials that are enrolling.

Regards,
Dean Hakanson MD

Chief Medical Officer
DHakanson@otonomy.com

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ...;

Sayın ***** ******,

Otonomi'nin kulak çınarlı ürün adayı OTO-311 için yaptığımız klinik çalışmalarla ilgili sorunuz için teşekkür ederiz. FDA, şirketin OTO-311 için İnceleme Yeni İlaç Uygulamasını (IND) geçti. IND izni, Otonomy'nin, kulak çınlaması yapmayan az sayıdaki gönüllüde OTO-311'in Faz 1 doz artışı klinik güvenlik araştırmasını başlatmasını sağlar. 2. Evre klinik araştırmaya başlamayı ve 1. evre güvenlik denemesinin tamamlanmasını takiben kulak çınlaması tanısı olan hastaları kaydetmeyi umuyoruz. Kulak çınlamış hastalarda OTO-311 için 2. Aşama'nın denenmesi için zamanlama, bu yılın sonunda planlanıyor. Deneme siteleri henüz belirlenmemiştir.

İlginizi çekiyorsa, klinik araştırmalar ve program güncellemeleri ile ilgili olarak şirketten gelecekteki iletişim bilgilerini almak için adınızı bir veritabanına ekleyebilirsiniz.

Şirketten gelen haber duyurularının uyarılarını almak isterseniz Otonomy web sitesinde uyarılara kayıt olabilirsiniz.

Son olarak, kulak çınar hastalarında kullanılabilen diğer denemeler hakkında bilgi için, kayıt yaptıran denemeleri belirlemek için "tinnitus" arayan clinicaltrials.gov web sitesini periyodik olarak kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Dean Hakanson MD

Baş Tıp Sorumlusu

DHakanson@otonomy.com

KAYNAK  : http://kbb-forum.com/printthread.php?tid=1770


BLOG YAZARI
Ressam Sami Samioğlu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder