6 Mayıs 2015 Çarşamba

KULAK ÇINLAMASI SORUNLARI ve YORUMLARI..: Tinnitus OTO-311 Nedir..?

                                                       
                                                    TİNNİTUS ve OTO-311

OTO-311
OTO-311, N-metil-D-aspartat reseptör tinitusun tedavisi için geliştirilmesinde (NMDA-R) antagonistinin gasiklidin bir sürekli maruz formülasyondur.
Tinnitus çoğunlukla kulak çınlaması bir olarak açıklanan ancak, kükreyen tıklayarak, uğultu, tıslama ya da uğultu gibi gelebilir. Şiddetli kulak çınlaması olan kişiler, konsantre çalışma ve uyku, işitme güçlüğü olabilir. Şu anda, kulak çınlaması tedavisi yoktur ve bu zayıflatıcı durumun tedavisi için FDA onaylı ilaç vardır. Tarihi ve gelişmekte olan klinik veriler tinnitus tedavisi için gasiklidin dahil NMDA reseptör antagonistleri, kullanımı için destek sağlar.
Bizim OTO-311 programının amacı, tek bir enjeksiyon ile ilgili tedavi, tam ders sağlayacak gasiklidin bir sürekli maruz formülasyon geliştirmektir. Biz OTO-311 için FDA ile Yeni Araştırma İlacı (IND) başvurusunu ve Kasım 2014 yılında 2015 yılında bir Faz 1 klinik araştırmayı başlatmak planlıyoruz kullandığımız için bize sağlar Ipsen ile özel bir lisans sözleşmesi tamamlandığını açıkladı Ipsen tarafından oluşturulan klinik ve klinik olmayan gasiklidin verileri OTO-311 için dünya çapında gelişimini ve düzenleyici başvuruları desteklemek.


NOT..: OTO-311 ile ilgili bu bilgiler alıntıdır.
http://www.otonomy.com/pipeline/oto-311/    

Araştırmacı Yazar
Murat Taşköprü

1 yorum:

  1. İlgili şirketin web sitesindeki cümleleri aynen google translate e kopyalayıp çıkan cümlelerdeki anlam bozuklukları ve cümle düşüklüklerini hiç düzeltmeden koymuşsunuz. Bilginiz olsun. Benden kaçmaz :-)

    YanıtlaSil