9 Ağustos 2016 Salı

KULAK ÇINLAMASI SORUNLARI ve YORUMLARI : Tinnitus Treatment - Causes and treatment of tinnitus


Tinnitus ÇARE OLABİLİR Mİ ..?

Kulak çınlaması Kliniği ...( The Tinnitus Clinic )..:
ABD FDA (Food and Drug Administration) ABD'de Akustik CR® Nöromodülasyon için onay vermiştir. tedavi sağlayan klinik ayrıntılar için info@desyncra.com de üreticisine başvurun.









KULAK Çınlaması SORUNLARI Yorumları VE

Sami Samiop

5 yorum:

  1. İLaç çıktı mı hocam ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlaç henüz kesin olarak çıktı denemez..Sadece deneme amaçlı olarak gönüllü hastalara uygulama yapılıyor haberi verildi..Deneme amaçlı uygulamanın sonucunu beklemekteyim.

      Sil
  2. Bu maskeleme degil mi ? Maskeleme cinlamayi bitirebilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tinnitus Maskeleme var..Ve bunla ilgili maskele cihazları satılıyor..Maskeleme cihazları çınlamayı bitirmez sadece çınlama sesini üzerine baskılama yapar ve çınlamanın daha az duyulmasını sağlar...Videodaki cihaz maskeleme cihazı mı tam olarak bilmiyorum , belki olabilir diyorum.

      Sil
    2. Videoda ki cihaz (Desyncra) maskeleme prensibiyle çalışmıyor. Maskeleme yöntemleri tinnitusu duymanızı engelleyerek cihaz kullanıldığı sürece rahatlama sağlar, maskeleme kesildiğinde tinnitus şiddetinin azalmadığı klinik çalışmalarla da gösterilmiştir. Nöromodülasyon terapisi yöntemi ise tinnitusun kalıcı olarak tedavi edilmesine yardımcı olur. Terapi süresi yaklaşık 1 yıldır. Detaylı bilgi http://www.desyncra.com/

      Sil