19 Ekim 2018 Cuma

TİNNİTUS İLACI NE ZAMAN ÇIKACAK ?


OTONOMY İLAÇ ŞİRKETİ
Kurucu ve Patronu Meniere Hastası ve meniere hastalığını yoğun biçimde yaşan biri.
2008 yılında, Avalon Ventures ve biyoteknoloji endüstrisinin bir ortağı olan Jay Lichter, ilk ciddi baş dönmesi saldırısını yaşadı. Sürüş sırasında, ciddi şekilde şaşırmış ve yolun kenarına çekilmek zorunda kaldı. Çok sayıda doktor ziyaretinden sonra, Ménière hastalığı tanısı aldı ve mevcut tedavilerin sınırlarını hızla yaşadı. Dr. Lichter Otonomi'yi Otik (kulak) bozuklukları olan hastalara yeni tedavi seçenekleri getirmek için ,Doktoru Jeffrey Harris, Doktora, California Üniversitesi, San Diego'daki kulak burun boğaz ve boyun cerrahisi bölümünün şefi ve diğer birçok uzmanla birlikte OTONOMY İLAÇ ŞİRKETİNİ kurdu.
Bu misyonu gerçekleştirmek için, tek bir yerel yönetimden sürekli ilaç kullanımına maruz kalan ürünler geliştirmek için ilaç dağıtım teknolojisinin kulağa uygulanmasına öncülük etti. Bu yaklaşım geniş bir patent alanıyla kaplıdır ve Ménière hastalığı, işitme kaybı ve kulak çınlaması dahil olmak üzere önemli karşılanmamış tıbbi gereksinimlere hitap eden tedaviler için ilaç ürünleri üzerinde çalışmalar yapan bir şirkettir.
Klinik Olarak Üzerinde çalışmalar devam eden Programlar
OTIVIDEX...: Meniere Hastalığı Tedavisi için
OTO-313....: Tinnitus ( İç Kulak Çınlaması ) tedavisi için
OTO-413....: Gizli işitme kaybı tedavisi için
OTO-5XX....: Kemoterapötik İşitme kaybı tedavisi için
OTO-6XX....: İç kulak saç hücrelerin canlandırılması tedavisi için
OTIPRIO.....: Akut otitis media hastalarının tedavisi için


Açıklama : Otomoy İlaç Şirketi Kurucusu ve Patronu Dr. Lichter 2008 yılında Meniere Hastalığı ile tanışmış..Yapılan tedavi girişimlerinden sonuç alamamış ve kendi hastalığının tedavisi için OTONOMY İLAÇ Şirketini kurmuş..OTIVIDEX adı ile klinik çalışmalara devam edilen , Meniere hastalığı tedavisi için üzerinde çalışmalar devam ilacın çıkmasını sabırla beklemektedir. Meniere hastalığı tedavisi için planlanan ve üzerinde çalışılan OTIVIDEX adlı ilacı 11 yıldır sabırla beklemektedir. Bir çok kişi soruyor ilaçlar ne zaman çıkacak , söz konusu ilaç şirketinin patronu 11 yıl süredir sabırla kendi hastalığının tedavisi için bekliyorsa , şuna her kes emin olsun ki ilaçlar piyasaya çıkarsa tüm dünyanın haberi olur.

Bilgilendirme ...: Ressam Sami Samioğlu

1 yorum: