21 Mayıs 2019 Salı

FX-322 İŞİTME KAYBI İLAÇ DENEMESİ OLUMLU SONUÇLARI AÇIKLANDI.



FX-322 İŞİTME KAYBI İLAÇ DENEMESİ OLUMLU SONUÇLARI AÇIKLANDI
Frequency Therapeutics, İşitme Restorasyonu İlaç Denemesinden Olumlu Sonuçlar Açıkladı.
Bir klinik evre biyoteknoloji şirketi olan Frequency Therapeutics , işitme restorasyonunu kolaylaştırmak için tasarlanmış bir araştırma uyuşturucu adayı olan FX-322'yi değerlendirmek için Faz 1/2 güvenlik çalışmasının olumlu sonuçlarını açıkladı. Çalışma, kronik gürültüye maruz kalma ya da idiyopatik ani sensorineural işitme kaybı ile tutarlı bir tıbbi geçmişe sahip olan stabil sensorinöral işitme kaybı (SSHL) olan erişkin hastalarda, intratimanik uygulama tarafından verilen tek bir FX-322 dozunun güvenliğini değerlendirmiştir. Faz 1/2 çalışmasında, FX-322, ciddi advers olayları olmayan tek bir intratmpanik enjeksiyondan sonra güvenli ve iyi tolere edildi. Ek olarak, FX-322 tedavisi alan birçok hastada odyometri ve kelime skorları dahil olmak üzere işitme fonksiyonunda gelişmeler gözlendi.
San Antonio, Teksas Kulak Tıp Grubu'nda bir nörolog olan ve klinik araştırmaya önderlik eden Susan Marenda King, “İşitme kaybı milyonlarca insanı etkiliyor ve mevcut tedaviler kaybolduktan sonra işitme duyusunu geri getiremiyor” dedi. “Fonksiyonel işitme iyileşmesi belirtileri gösteren FX-322 için yapılan çalışma sonuçları umut verici ve hastalar için potansiyel bir tedaviye doğru heyecan verici bir adım teşkil ediyor.”
Frequency Kurucu Başkanı ve CEO'su David L. Lucchino, “Bu çalışmanın odağı güvenlik olsa da, şu anda bu hastalar için işitmeyi geri kazanacak hiçbir tedavi olmadığından, duyusal restorasyondaki ilk sonuçları görmekten heyecan duyuyoruz” dedi. . “Ayrıca, bu veriler çok sayıda dejeneratif hastalığa hitap etme şansına sahip olan küçük moleküllü rejeneratif tıp platformumuza destek veriyor.”
Frekans, Aşama 1/2 sonuçlarını 2019'daki büyük bir kulak burun boğaz toplantısında sunmayı ve sonuçları yayınlamaya sunmayı planlıyor. Şirket, bu çalışmanın sonuçlarının FX-322'nin bu yılın başlarında başlatmayı planladığı çok dozlu Faz 2a çalışmasına ilerlemesini desteklediğine inanıyor.
Frequency İcra Kurulu Başkanı Marc Cohen, "Başarılı olursa, liderlik geliştirme programımız, insanlarda işitme duyusunun ilk kez terapötik olarak restore edilebildiğini gösterir" dedi. “Yeni bir rejeneratif tıp modu tanımlıyoruz: Hasarlı dokuyu onarmak için vücudunuzdaki progenitör hücrelerin aktive edilmesi.”
FX-322 FAZI 1/2 DENEME HAKKINDA
Deneme, stabil sensorinöral işitme kaybı olan 23 hastada FX-322'nin güvenliğini değerlendirmek için randomize, çift kör, plasebo kontrollü, tek dozlu, çok merkezli bir çalışmaydı. Hastalara bir kulakta yüksek dozlu veya düşük dozlu bir FX-322 veya plasebo intratimpanik enjeksiyonu yapıldı. Hastalar enjeksiyondan iki hafta sonra yapılan ilk takip muayenesinde değerlendirildi ve üç ay boyunca izlendi. Deneme, San Antonio, Teksas'taki önde gelen birçok kulak burun boğaz kliniklerinde gerçekleştirildi..
YAPILAN YORUMLAR ;
YORUM 1 ; BU ÇALIŞMA İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. BU KADAR ETKİLİ OLARAK KADAR YAŞAYAN BİR YÜKSEK PERSONEL YARDIM AÇISIYLA HAZIRLANIYOR, YAŞAM EVLERİNDEKİ BİR ZAMAN KEŞFEDİN, ÇOK KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ KENDİ DAHA İYİ BİR KOLAYDIR. DAHA FAZLASI, ÇALIŞTIRILMAYAN YARDIMCILAR TELEFONLA ÇALIŞMAYACAKTIR VE ÇERÇEVE KONUŞMASINDAN BİR DAHA OLABİLİR. DENEYİMDEN BİLİYORUM. Bir YILIN ÜZERİNDEKİ ARAŞTIRMALARINIZI ARIYORUM VE SONRA AŞAMAYA GELECEĞİNİZİ SİZE İNDİRMEK İÇİN çok mutluyum. Sizi BU FDA'YA HIZLI GEÇMEK İÇİN UYGUN. Tekrar teşekkür ederim ve gd korusun.
SİNERERY, SHARI, SYOSSET, NEW YORK
ŞARI GABAY 13 Mayıs 2019 01:03
YORUM 2 ; İlk aşamada olumlu bir şekilde gerçekleştirildiğinden gerçekten mutluyum. Umutsuzca ilacın başlatılmasını bekliyorum. SNHL'den etkilenen herkes için bir nimettir.
Syeda Misha 9 Mayıs 2019 10:29
YORUM 3 ; Bunu bilmek harika. klinik araştırmanın Hindistan’a ve dünyanın diğer bölgelerine yayılmasıyla ilgileniyorum
Sakti Prasanna Bhattacharya 8 Mayıs 2019 12:29
YORUM 4 ; Araştırmanızı birkaç yıl takip ettim ve işinizle çok ilgileniyorum. Şu anda dördüncü kez kemo geçiyorum ve daha da fazla işitiyorum. Gerekirse klinik deneylerle ilgilenirim.
Nancy Yoder 2 Mayıs 2019 4:57
YORUM 5 ; Derin işitme kaybımın iyileşmesi şaşırtıcı olurdu. Pls sıkı çalışmaya devam ediyor - klinik bir çalışmaya istekli olurdum - çok az ses anlayışım kaldı - işitme kaybı nedeniyle alınmış olandan zevk almak istiyorum. Bu araştırma acı çeken birçok insan için hayati öneme sahip.
Karen Condeni 2 Mayıs 2019 3:39
KAYNAK ; Frekans Terapötikleri
PAYLAŞIM ; Sami Samioğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder